Начало Сигнали Крипто сигнали Седмичен Форекс анализ Инвестиции в Акции Борси За нас Партньори Общи условия Политика за поверителност Видео Блог Контакт Регистрация Вход

Три причини защо да купуваме Биткойн сега!

02-11-2017

Брайън Кели от предаването на CNBC “Бързи Пари“ отбелязва най-добрите 3 причини, които той смята за достатъчни да подтикнат инвеститорите към купуване на Биткойн.

Факторът „Амазон“

  Брайън Кели промотира трите най-добри и ключови причини да се купи Биткойн. Първата причина, по негови обяснения, е че Биткойн ще направи това с банките, което Амазон направи с купувачите на дребно. Амазон революционира веригата на доставките до потребителите като избягва посредника. Биткойн ще революционира транзакциите като позволи директни плащания между двама души, правейки трето служебно лице излишно и дори през граници.

Огромният пазар на Биткойн

   Колко е голям пазарът на Биткойн? Кели вярва, че големината на пазара е положителен аспект. Предвижда много място за развитие, като например възможността пазарната капитализация на Биткойн да нарастне до 10 пъти или повече. В момента капитализацията на Биткойн варира около 100 милиарда долара, което означава, че според предвиждането капитализацията на криптовалутата трябва да стане 1 билион, като това ще вдигне стойността на 1 Биткойн до 60,000 долара. Идеята зад тези предположения е, че Биткойн ще се използва за всекидневни транзакции през банки. Ако Биткойн може да покрие и една малка част от 7-те билиона транзакции на банката JPMorgan например, то тогава ще има на разположение огромен паазар.

 

Търсенето на Биткойн

   Всекидневното регистриране на чисто нови „портфейли“ постоянно расте. Диаграмите показват невероятно нарастване на новите инвеститори в сайтове като Coinbase, един от най-известните портали за купуване на Биткойн и други криптовалути. Порталът докладва, че регистрациите се покачват толкова драстично, че вече се правят около 1 милион нови „портфейла“ на месец.

   Със скорошните новини за офертата на CME Group за Биткойн фючърси до края на годината и пазарната цена удряща нови рекорди от над 6600 долара за по-малко от 24 часа, растежът, стойността и приемането на Биткойн не дават признаци на скорошно спиране.

Преведено от: www.bitcoinist.com