Начало Сигнали Крипто сигнали Седмичен Форекс анализ Инвестиции в Акции Борси За нас Партньори Общи условия Политика за поверителност Видео Блог Контакт Регистрация Вход

Технически анализ на ETH/USD

24-11-2017

 

Днес искам да обърнем внимание малко повече на Ethereum, тъй като мисля че имаме интересно развитие от техническа перспектива по тази криптовалута.

Цената на Ethereum се търгуваше в последните месеца, сформирайки стесняващ се клин или триъгълник. Върхът при цена от $ 415 беше записан в началото на юни. След това ETH/USD падна до $ 134 в средата на юли. На графиката по-долу виждате в бяло линиите, които се явяват горна и долна граница на триъгълника. Оттогава насам виждаме по-ниски върхове и по-високи дъна.

ега, пробивът над горната граница на триъгълника бе потвърден. Въпреки това, нивото на съпротива $ 394 все още е доста силно и виждаме борба около него. В момента на писане ETH/USD се бори точно с това равнище, което представлява и върха от началото на септември.

Как мислите? Дали криптокойнът ще продължи да се изкачва? Или ще имаме отхвърляне от двойния връх?

Криптовалутите печелят място сред обществеността и стават все по-масови. А повишеният интерес предполага и покачващи се цени.

 

Най-високото ниво, което може да следите по ETH/USD е $ 415, върха от юни. Внезапно прибиране на печалбите, обаче, може да отведе цената до много по-ниски нива. Първата подкрепа е при $ 343, бившата упорита съпротива от октомври. Силна зона на подкрепа ни осигурява долната граница на пробития триъгълник, локализирана в района на $ 285.

Възможно е да видим известен период на консолидация преди следващото увеличение. Въпреки това, с нарастването на ликвидността и обема около криптовалутите може  спокойно да очакваме друг скок на Ethereum към кръглото и психологическо ниво от 500 щатски долара.

 

Вие търгувате ли криптовалутата Etherеum? Вижте нашите сигнали www.crypto-advice.com

 

 

 

Автор: Силвия Велчева

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат. Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Минали резултати не са гаранция за бъдещи успехи.