Начало Сигнали Крипто сигнали Седмичен Форекс анализ Инвестиции в Акции Борси За нас Партньори Общи условия Политика за поверителност Видео Блог Контакт Регистрация Вход

Ще успее ли TRON да изгради възходящ импулс?

27-11-2019

 

Altcoins запазват търговията в рейндж на фона на ниската търговска активност

Bitcoin и всички основни алткойни са предимно хванати в тесни рейнджове през ранните азиатски часове на сряда. Пазарът е смесица от червено и зелено, тъй като в момента няма ясни ценови модели. Общата пазарна капитализация на криптовалутите се установи на 196 млрд. долара, почти непроменена спрямо това време вчера. Среднодневният обем на търговията намаля до 66 млрд. долара. Пазарният дял на Bitcoin се установи на 66,2%.

Bitcoin ще трябва да се върне обратно към 7 210 долара, за да подкрепи възходящата инерция към първото ниво на съпротива при $ 7 384. Ако цената, обаче, не успее да се върне обратно към нивата от $ 7 200, може би Bitcoin ще се плъзне по-дълбоко на червена територия.

И все пак съществуващият моментум е бичи на фона на ниската волатилност, поне докато биковете задържат BTC над 7 100 долара.

TRON изгражда възходящ импулс

Миналата седмица имаше обявление, че за TRON (TRX) е настъпила епохата на симулиран добив. Само дни след като DDOS токена започна да рекламира своята игра, друг актив, TGOLDE, се подготвя да започне симулиран майнинг. Това би бил третият токен в екосистемата, който ще вземе мрежови ресурси, които по-рано бяха заделени за транзакции и разпространение на приложението.

Поглеждайки към графиката, цената на TRX следва тренд линията на подкрепа през последните 18 месеца. След докосването й през септември 2019 г. дигиталният актив започна настоящия си възходящ ход.

В допълнение MACD направи бичи крос на дневна графика, което е много положително развитие. Единственият предишен път, когато това се случи, TRX поскъпна с приблизително 180%.

Технически анализ на TRON

Тази седмица TRON се представя много добре и вчера се повиши с около 7%. Всъщност, освен Cardano, TRON е единствената друга криптовалута от топ 20, която реализира печалба през последните 24 ч. Всички останали са на червено.

 

Сега, след като цената се повиши, на четиричасовата графика имаме тренд линия на съпротива в района на $ 0.0157. Тя би могла да ограничи временно възходящия импулс. Ясен пробив над нея ще разчисти пътя пред биковете към следващата цел в района на 0.020. Малко под нея е разположена 100-дневната SMA, в момента на $ 0.0171, която също може да ограничи корекцията.

Цената в момента тества 50 SMA на 4-часовата графика. Индикаторът RSI постепенно върви към нивото 70, след като избяга от зоната на свръхпродажби в неделя. Ако наклонът нагоре се запази, купувачите би трябвало да продължат да увеличават инерцията си и да стимулират рали към $ 0.02.

В посока надолу, неуспех на TRX да се задържи над 0.140 може да изпрати цената отново надолу под контрола на мечките с вероятно тестване на последното дъно при $ 0.013.

 

 

Автор: Силвия Велчева

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръка или съвет за покупка или продажба на криптовалути на пазара на дигитални активи или други финансови инструменти. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат. Търговията с валути, договори за разлика с маржин или криптовалути носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Минали резултати не са гаранция за бъдещи успехи.