Начало Сигнали Крипто сигнали Седмичен Форекс анализ Инвестиции в Акции Борси За нас Партньори Общи условия Политика за поверителност Видео Блог Контакт Регистрация Вход

Ripple удари нов връх в понеделник

06-03-2018

 

След голямото рали в понеделник, Ripple е една от двете основни криптовалути на положителна територия тази сутрин. Но днес търговията може да се окаже променлива. Да видим какво можем да очакваме на крипто пазара.

Стойността на Ripple се увеличи с 8,5%  в понеделника до интрадей връх при 1.0900. Това бе и най-голямата печалба на крипто пазара като цяло. Силно възходящите настроения бяха подхранени от слуховете, че Coinbase може скоро да добави XRP токена към своята търговска платформа - събитие, което се очаква още от миналата година.

Coinbase, обаче, излезе с изявление през нощта, че слуховете са неоснователни и не са произлезли от тях и че няма промяна в позицията им относно Ripple. Coinbase е най-голямата борса за криптовалути в САЩ и една от най-големите в света. Тяхната платформа за търговия на криптовалути е GDAX. Обявлението накара Ripple да се плъзне надолу до дъно за деня при 0.9330.

Това е вторият път тази година, в който слухове за включване на XRP на Coinbase задвижват цената на Ripple. Третата по големина криптовалута достигна рекордно ниво от 3.84 долара през първата седмица на 2018 г., но Coinbase отхвърли и тогава тази възможност. Това, заедно с общите низходящи настроения за целия крипто пазар по това време, отведоха Ripple рязко надолу под $ 0.70 на 6 февруари.

Тази сутрин дигиталната валута изглежда е стабилизирана, като инвеститорите се оглеждат за друго движение към $ 1.00, въпреки че може би се чувстват малко наранени.

За деня напред е необходим ясен пробив обратно над психологическото ниво от 1.00 долар, за да се избегне натиск към интрадей дъното при $ 0.9330. Макар че това може да се окаже предизвикателство, тъй като мнозинството от основните криптовалути са на червено тази сутрин.

Най-близкото ниво на подкрепа за Ripple е в района на $ 0.8780. Моето мнение е, че по-скоро първо трябва да видим тест отново и пробив на нивото на психологическа подкрепа от $ 0.90 преди по-нататъшния натиск на мечките да продължи.


 

 

Автор: Силвия Велчева

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат. Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Минали резултати не са гаранция за бъдещи успехи.