Начало Сигнали Крипто сигнали Седмичен Форекс анализ Инвестиции в Акции Борси За нас Партньори Общи условия Политика за поверителност Видео Блог Контакт Регистрация Вход

Monaco получава зелена светлина!!!

31-10-2017

Одобрена e програма на Monaco за предплатени карти

  Платформата за управление на плащания с криптовалути Monaco, днес обяви, че програмата й за предплатени карти е била одобрена от издателя на карти за подобни услуги FinTech, който е лидер в преработването на плащания и пускането на нови подобни продукти в Сингапур.

   „Нашият екип работиха много усърдно за да постигнат това. Това е много важна стъпка към постигането на целта на Monaco, която е да запознае големия пазар с криптовалутата,“ каза Крис Марсалек, съосновател и изпълнителен директор на компанията.  „Вярваме, че програмата на Monaco полага стабилна основа на развитието на фирмата и изявяваме благодарността си на всички пратньори за помощта. Търсенето на предплатените карти Monaco Visa надхвърли очакванията ни с повече от 17,000 резервирани карти. С невероятните си стойности за междубанкови преводи и 0.75 процента криптовалутна възвръщаемост на парите от всички транзакции, тази предплатена карта ще е доминантна сила в плащанията.“

   Използващите iOS и Android в Сингапур могат да свалят мобилната апликация на Monaco, да изберат предплатената Monaco Visa от общо 5 възможности, включително и картата Monaco Visa Platinum, и ще могат да завършат 3 минутния въвеждащ процес за регистрация към списъка с чакащи.

   Абонатите на мобилната апликация ще могат да купуват и разменят криптовалути, включително Биткойн и Етереум. Предплатените карти ще работят навсякъде, където се приема Visa, като по този начин абониралите се имат възможността да използват приета платежна валута обменена от криповалута, без облагаемите такси за обмен на валути. Всички обмени от криптовалути към платежни валути ще бъдат обработени от Monaco преди абонатите да бъдат прехвърлени към мрежата на Visa.

Относно Monaco

   Компанията Monaco е основана през юни 2016 и е платформа за управление на плащания и криптовалути, която позволява на потребителите си да купуват, разменят и изразходват Биткойн и Етереум на идеални стойности на междубанкови преводи. Клиентите могат да използват предплатените карти Monaco Visa навсякъде, където се приемат картите Visa®. Monaco насъбра повече от 26.7 милиона долара чрез едно от най-успешните въвеждания на нова криптовалута, или Token Sale правено досега. Щабът на компанията се намира в Швейцария, с операции в Хонг Конг и Сингапур. За повече информация посетете www.mona.co.

Преведено от: www.prnewswire.com