Начало Сигнали Крипто сигнали Седмичен Форекс анализ Инвестиции в Акции Борси За нас Партньори Общи условия Политика за поверителност Видео Блог Контакт Регистрация Вход

Може ли Litecoin да победи конкуренцията?

06-03-2019

 

Основните криптовалути са на зелено и над критичните нива на подкрепа

Основните криптовалути се възстановиха в сряда сутринта в Азия, след като загубиха позицията си през първите два търговски дни тази седмица. Русия отново привлече вниманието на търговците, след като парламентът на страната прие законопроект за приближаване към формулирането на националното крипто законодателство.

Ако погледнем крипто пазара, ралито във вторник бележи ръст на паззарната капитализация до 133 млрд. долара, което е увеличение с $ 8 млрд. Изглежда отчасти волатилността се завръща след едноседмична консолидация в тесен диапазон.

Litecoin бе най-добре представящата се криптовалута за деня

Петата най-голяма монета с пазарна стойност от $ 3,2 млрд. спечели над 13% вчера, на фона на силния интерес към покупки. За Litecoin новините за разполовяването това лято и за новите функции, които трябва да бъдат въведени, със сигурност помогнаха на цената.

Докато LTC/USD отстъпи на фона на здравословна корекция, двойката все още се движи в посока нагоре и остава над всички дневни нива на SMA. Litecoin проби основните нива на съпротива във вторник, за да достигне най-високата си цена от 8 ноември.

Следващата краткосрочна бича цел е психологическото кръгло ниво $ 54.00. Ясен пробив над него може да изпрати монетата по-нагоре за повторно тестане на върха $ 54.63. А защо не и да премине към следващата съпротива при $ 55.00.

В посока надолу, убедително движение под $ 50.00 би трябвало да укроти биковете и ще създаде благоприятни условия за по-нататъшна корекция към зоната $ 47.60 - $ 47.15. Този регион може да се окаже силна подкрепа, тъй като там се сливат SMA50 и SMA100 на 4-часовата графика.

Изглежда, че някои инвеститори наистина поддържат вярата си в Litecoin

2019 година е много мила към шепа криптовалути, токени и активи досега. Въпреки че това не се отнася непременно за пазарите, които повечето хора биха очаквали, притежателите на Litecoin ще бъдат доста доволни от начина, по който нещата се развиват наскоро. Вчера е още един пример защо този проект си заслужава да бъде наблюдаван, тъй като LTC отбелязва някои невероятно солидни печалби в бърза последователност.

Litecoin сега се търгува на цена от $ 52.66. А също е налице и близо 10% печалба над Bitcoin, което изтласква съотношението между двете монети до 0.01357 BTC. По този начин, бих казала, че Litecoin засрамва някои от конкурентите си.

По отношение на бъдещите ценови прогнози, имайте предвид, че един добър търговски ден през март не е равен на деветмесечно бичо рали по подразбиране.

Но когато разглеждаме настоящата ценова графика изглежда, че за момента нямаме толкова голяма съпротива. Това е доста интригуващо поради много различни причини. Ако хората не слагат поръчки за продажба, те или чакат по-висока цена, или скоро планират да скочат в откриването на поръчки за покупка. И двата изхода ще са доста интересни, така че дръжте Litecoin под око.

 

Автор: Силвия Велчева

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръка или съвет за покупка или продажба на криптовалути на пазара на дигитални активи или други финансови инструменти. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат. Търговията с валути, договори за разлика с маржин или криптовалути носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Минали резултати не са гаранция за бъдещи успехи.