Начало Сигнали Крипто сигнали Седмичен Форекс анализ Инвестиции в Акции Борси За нас Партньори Общи условия Политика за поверителност Видео Блог Контакт Регистрация Вход

Мечките по Bitcoin продължават да се борят

04-04-2018

 

Bitcoin претърпя ранен спад в сряда, но намери подкрепа в началото на деня, за да се задържи на нива около 7 000 долара. Криптовалутата може да потърси възстановяване по-късно след обяд, тъй като крипто пазара изглежда готов да продължи напред след неволите през първото тримесечие.

Макар че нямаше никакви новини за промяна на настроенията през първата част на седмицата, регулаторите и правителствата са заети с въвеждането на нови крипто регулации. А общото мнение е, че новите регулации вероятно ще бъдат по-фокусирани върху KYC и AML политиките, заедно с правилата за борба с измамите за първоначалните предложения за монети (ICOs). Дори някои ключови юрисдикции вероятно искат да забранят изцяло търговията с криптовалути.

Що се отнася до останалата част от деня, чисто технически пробив над върха от тази сутрин при $ 7 422 ще подкрепи движение нагоре към първата значителна съпротива на $ 7 612. Ясен пробив над това равнище може да се окаже ключовия ход тази седмица, за да потвърди по-нататъшното възобновяване на краткосрочния възходящ тренд, формиран в неделя.

От друга страна, неуспехът за пробив над 7 600 долара вероятно ще изпита настроението на инвеститорите в късния следобед, което може да доведе до по-значително отстъпление към най-близкото ниво на подкрепа и потенциален тест на $ 7 000.

В същото време, Altcoins продължават да реагират с висока степен на корелация на движенията на Bitcoin и Ethereum, покачвайки се, както те го правят.

Пазарите на Monero също се вдигнаха, достигайки връх при $ 191.14 вчера. Но мисля, че възходящата инерция (рали) на този пазар засега няма да надвиши 200 щ.д. Ако получим някакъв вид изтощение на биковете, бихме могли да видим доста бързо преобръщане.

Все пак, ако криптовалутата успее да пробие над 215 долара, пазарът може да достигне много по-високи нива. И вероятно следващата цел на биковете ще бъде достигане на нивото 250 долара.

Но независимо от посоката на движение, аз очаквам много пазарен шум.

 

 

Автор: Силвия Велчева

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат. Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Минали резултати не са гаранция за бъдещи успехи.