Начало Сигнали Крипто сигнали Седмичен Форекс анализ Инвестиции в Акции Борси За нас Партньори Общи условия Политика за поверителност Видео Блог Контакт Регистрация Вход

Колко далеч може да стигне ралито на ONT?

11-04-2018

Ontology (ONT) достига нови и нови върхове всеки ден и се превърна в един от малкото процъфтяващи активи тази година. Това основно се дължи на комбинацията от нововъведения и активната търговия. Също така, ONT е на етап, в който точно навлиза на борсите, а търговците с нетърпение взимат монетата.

ONT нарасна с над 18% през тази нощ до $ 4,77, тъй като търговията „излетя“ на азиатските борси.

Наистина към момента очакванията за този актив са високи. Но на този етап, airdrop (процедура за разпространение на токени сред съществуващите притежатели на определена блокчейн валута) на ONT не е завършен. А стартирането на основната мрежа може да доведе до удвояване на предлагането, тъй като потребителите получават новите си монети.

Така че Ontology остава обещаваща. Проектът цели да изгради сложна екосистема, пълна с идентичности, дву-токенов модел и механизми с кръстосан блокчейн (повече точки на пресичане). Очаква се умните контракти да пристигнат след официалното стартиране.

Като проект Ontology изглежда разгръща характера на блокчейн технологията, фокусирайки се върху децентрализацията, като позволява създаването на разпределени системи за проверка на самоличността, обмен на данни, инструменти за сътрудничество и други модули, насочени към облагодетелстване на общностите.

Сега, когато Binance листна ONT, вероятно това ще последва и от други борси, и можем да видим поскъпване на цените, тъй като стартирането на основната мрежа приближава.

Но в краткосрочен план активната търговия на ONT е това, което повишава интереса към проекта. Криптовалутата е готова да влезе в топ 20 на CoinMarketCap и да увеличи своята популярност още повече. Досега ONT вече измести OmiseGo (OMG) от позициите й.

Обемът на търговията също показва тенденция на нарастване всеки ден, докато други монети се сриват. Затова можем да очакваме да видим по-нататъшно поскъпване на дигиталната валута към нов връх на всички времена.

Предупреждавам, обаче, че именно заради бързото поскъпване на ONT на начинаещите трейдъри се препоръчва да внимават и да не се впускат на пазара по текущите цени, тъй като всеки скок има потенциал за обръщане и изтриване на печалбите. На този етап само 50% от предлагането на ONT е търгуваемо, а очакваното стартиране на основната мрежа през второто тримесечие на 2018 г. потенциално ще наводни пазара с нови монети.

От друга страна, цените на BTC продължават да се понижават и да консолидират, тъй като липсата на двигатели за цената ги натиска надолу. И това се отнася не само за Bittcoin, но и по-голямата част на крипто пазара. По мое мнение биковете би трябвало да предприемат някакви действия доста скоро и да подновят намеренията си към този пазар. Още повече, че някои от търговците е възможно да се откажат от портфейлите си, ако не виждат каквито и да било печалби от тяхното държане. Това вероятно ще се случи, ако консолидацията продължи още дълго време. Към момента цената на BTC не успява да запази ръста си над 7000 долара и това би трябвало да е проблем за биковете. Следващата подкрепа и цел на мечките е $ 6690, последвана от $ 6470.

 

 

Автор: Силвия Велчева

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат. Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Минали резултати не са гаранция за бъдещи успехи.