Начало Сигнали Крипто сигнали Седмичен Форекс анализ Инвестиции в Акции Борси За нас Партньори Общи условия Политика за поверителност Видео Блог Контакт Регистрация Вход

Какво да очакваме в близко бъдеще от DubaiCoin?

31-10-2017

DubaiCoin (DBIX) ще надхвърли 200 милиона долара пазарна капитализация до декември и 1 милиард в началото на 2018 година

 

   Стойността на DBIX ще продължи да нараства през следващите 3-4 седмици, независимо от ликвидацията на началните инвеститори и продължителната инфлация заради запаса от монети, който се увеличава сравнително бързо спрямо ниската пазарна капитализация в момента. На подбрани Блокчейн събития като Дубайската Технологическа седмица GITEX (Октомври 2017), Световната среща на Blockchain Summit (Октомври 2017), също предстоящи събития като Денят на предеприемача, на който домакини са спонсорираните от правителството програми  DTEC & DSO (Ноември 2017), излиза наяве и придобива популярност Арейбиънчейн (ArabianChain). Докато това се случва, MENA и глобалните инвеститори ще започнат изграждането на инвестициите си в DBIX, планирайки да задържат потенциала му за дългосрочно нарастване.

   За кратко време DBIX стана най-подценената криптовалута след Етереум (DBIX имаше 5.1 милиона долара пазарна капитализация на 24 Октомври 2017) след като инвеститорите обърнаха гръб на „алтернативни монети“, за да извлекат полза от стабилния и продължителен растеж на Биткойн (BTC). По това време те започнаха да разпродават криптовалутите с ниска пазарна капитализация, защото тези с висока такава започнаха да показват стабилна производителност, или с други думи – по-малък риск. Засиленото внимание на инвеститорите върху BTC (главно заради потенциални скокове, които биха довели до повишаване на търсенето и стойността му) доведе до продължителен спад на стойността на една от най-обещаващите криптовалути, независимо от постоянните и обнадеждаващи новини за силата и потенциала на Арейбиънчейн и революционната му криптовалута - DBIX.

   Измежду някои от добрите новини (като например решението на WaveX да се присъедини към платформата на DBIX, назначаването на Арейбиънчейн като съветник на Jibrel Network и интервю по CNBC, както и излъчването му по още няколко водещи икономически/бизнес медии), едно скорошно развитие на Арейбиънчейн е причината, която ще извоюва на DBIX място в топ 20 на криптовалутите и над 1 милиард пазарна капитализация в началото на 2018 година: Обменът Палмекс (The Palmex Exchange) (https://trade.palmex.ae/login).

   The Palmex Exchange ще направи с DBIX това, което Coinbase направи c BTC (Bitcoin), ETH (Ethereum) и LTC (Litecoin). Обменът, който скоро ще е достъпен на няколко езика, има за цел да бъде място, на което инвеститори от цял свят ще могат да разчитат за обмен на правителствени валути и 5 главни криптовалути: BTC, DBIX, ETH, LTC, XRP (Ripple). Също така няма за цел да добавя други криптовалути. Единственият най-важен елемент е, че ще спомогне изкачването на DBIX към топ 20.

   The Palmex Exchange вече бива хвален и сравняван с Coinbase поради лесните си за боравене характеристики и меню, които са много важни при привличането на нови инвеститори към инвестирането в криптовалути без задължителна компютърна грамотност. В замяна това предлага задълбочени последствия върху търсенето и стойността на наличните криптовалути. Обменът Палмекс се очаква да осигури същите сигурност, доверие и надеждност като тези на Coinbase (в индустрия, където изглежда е изключително трудно да се намери легитимна организация, която да работи върху подобряването на икономиката и човечеството, чрез взаимна връзка между икономики, култура и идеали от Блокчейн технологията). Появяването на един високо надежден мултифункционален обмен от валута към криптовалута, би позволило сигурно купуване, продаване и вътрешен обмен на правителствена валута към криптовалута за милиони потребители по света.

   Палмекс ще сложи DBIX като препоръчана криптовалута за обмен, следвана от BTC (102 милиарда долара пазарна кап.), ETH (30 милиарда долара пазарна кап.), XRP (8 милиарда долара пазарна кап.) и LTC (3 милиарда долара пазарна капитализация).

Преведено от: www.reddit.com