Начало Сигнали Крипто сигнали Седмичен Форекс анализ Инвестиции в Акции Борси За нас Партньори Общи условия Политика за поверителност Видео Блог Контакт Регистрация Вход

Какво да очакваме от Ethereum в предстоящата седмица?

22-01-2018

 

Търговците на Ethereum разпродаваха дигиталната валута през предходната седмица. Цената се срина под нивото $ 800 преди да видим отскок след това. В крайна сметка смятам, че пробив надолу на краткосрочните графики на този пазар отново ще бъде необходим преди ралито да се засили.

Спадът от миналата седмица очерта една доста негативна свещ на дневна графика, макар че отскока, разбира се, донесе някаква надежда в играта. Аз щях да бъда първата, която признава, че седмичната графика изглежда много добре щом я погледнем през призмата на възстановяването. Въпреки това, когато се вгледаме в по-краткосрочните графики, имам доста големи опасения за това рали. Виждам по-малки обеми при отскачането и това обикновено не е добър знак. Напълно очаквам, че този пазар ще се обърне отново, може би за да тества дъното на свещта. Когато погледнем седмичната графика, движението на етера бе параболично, така че това понижение бе необходимо. Мисля, че ще продължим да виждаме нисък обема при покачването в кратки срокове и това означава, че продавачите може би ще се възползват.

Вярвам, че пазарите ще се насочат към нивото от $ 1500, ако купувачите заемат своето място. Смятам обаче, че още един низходящ натиск е неизбежно. Ако търгувате на този пазар дългосрочно би трябвало просто да го възприемете като търсене за по-добра стойност на монетата. Може да сме я открили на 800 долара? Аз мисля, че ще видим завръщане към това ниво, така че ако сте пропуснали възможността да купите на по-ниско ниво, може да се възползвате от нова такава през следващите няколко седмици.

С поглед към останалата част от деня очаквам консолидацията да продължи като цяло на криптопазара. Считам, че Bitcoin може да намери силна подкрепа или „под на пазара“ около $ 11 000 преди да продължи възстановяването си. За Ethereum очаквам цените да успеят да използват района $ 1000 като трамплин, за да отскочат по-високо и да предизвикат в близка перспектива историческите върхове. Това би трябвало да помогне на цените да се движат по-нагоре в краткосрочен план след приключване на консолидацията.

Проблемът и несигурността по отношение на това, което регулаторите в Южна Корея ще направят в краткосрочен план, изглежда се реши поне засега и криптопазарът започва да се установява.

 

 

 

Автор: Силвия Велчева

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат. Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Минали резултати не са гаранция за бъдещи успехи.