Начало Сигнали Крипто сигнали Седмичен Форекс анализ Инвестиции в Акции Борси За нас Партньори Общи условия Политика за поверителност Видео Блог Контакт Регистрация Вход

Изглежда Bitcoin намира така силно нужната любов на трейдърите

25-04-2018

 

Bitcoin намери подкрепа по-рано, докато останалите криптоси бяха леко на червено. Явно ни предстои една тестова сесия, тъй като инвеститорите са по-предпазливи да следват силното бичо рали, което започна на 6-ти април.

Bitcoin спечели около 6% във вторник, след повишението от понеделник с 2,16%, за да приключи деня на $ 9 644.40. За разлика от Bitcoin Cash, който се бори през деня, Bitcoin видя лек спад първоначално с дъното от сутринта на $ 9 187.1, тествано през първите няколко часа.

В посока надолу, първата подкрепа пред дигиталната валута е при $ 9200 (днешното дъно), последвана от 8 930 долара.

Bitcoin успя да задържи обръщането около равнището 9 000 долара, а възстановяването доведе до връщането на $ 10 000 в играта преди твърдия форк на Bitcoin Cash. За биковете по Bitcoin трендът, който се разви във вторник може би ще бъде добре приет и ще осигури известна подкрепа през следващите дни.

Мисля, че в този момент дигиталната валута се опитва да се изкачи нагоре за по-дългосрочно движение, а това обикновено отнема няколко опита преди да се случи. Въпреки това Bitcoin ще се нуждае от разпространяване на позитивните настроения на пазара, за да остане оптимистичен и да предприеме подобна стъпка.  Поради това считам, че пазарът ще намери отдолу купувачи, тъй като трябва да покаже стойност.

Моето убеждение, че дългосрочната печалба на Bitcoin, може да бъде подпомогната точно сега, след като любимата криптовалута на трейдърите се движи отново в положителна посока. Смятам, че ясен пробив и убедително движение над нивото от 10 000 щ.д., ще отведат цената за тестване на следващата цел на биковете в района на $ 11 435.

Дали това ще поощри по-нататъшното купуване от такива инвеститори остава да се види - но за момента Bitcoin изглежда така, сякаш изживява ренесанс. Просто наблюдавайте тези нива...

В същото време Bitcoin Gold се покачи значително по време на търговската сесия във вторник, достигайки връх на $ 89,21. Криптовалутата спечели почти 10% през деня и изглежда, че ще продължим да виждаме купувачите да се впускат на пазара. Мисля, че нивото при 70 долара сега осигурява "под" (добра подкрепа и психологическо ниво) на пазара.

Предполагам, че Bitcoin Gold вероятно ще се насочи към $ 90 в краткосрочен план, а при ясен пробив впоследствие би трябвало да видим и тест на $ 100.

 

 

Автор: Силвия Велчева