Начало Сигнали Крипто сигнали Седмичен Форекс анализ Инвестиции в Акции Борси За нас Партньори Общи условия Политика за поверителност Видео Блог Контакт Регистрация Вход

Ethereum като добър барометър за търговците

12-03-2018

 

Криптовалутите останаха под натиск миналата седмица и повечето от тях са в низходящ тренд от началото на март. Bitcoin спечели малко днес, но настроенията остават подтиснати. Настроенията взеха негативен обрат и на Chicago Mercantile Exchange за фючърсите на Bitcoin. Късите позиции вече започват да превъзхождат купувачите по открит начин. Крипто пазарът изпита важни нива на подкрепа, но трябва да се отбележи, че Bitcoin организира леко възстановяване тази сутрин и в момента се търгува близо до 9 530 щатски долара.

Но спекулантите на крипто пазара трябва да очакват условията тази седмица да останат доста волатилни. Печалбите от началото на декември сега са изправени пред ключов тест.

И докато мнозина разглеждат Bitcoin като барометър за цифровите валути, Ethereum може да се окаже най-добрата криптовалута за наблюдение, за да разберем настроенията на широкия крипто пазар.

Етерът, като другите криптовалути бе подложен на натиск и сега се търгува в несигурен рейндж. Пазарът на Ethereum се понижи значително миналата седмица, достигайки нивото от $ 660 в петък. Важна подкрепа имаме близо до $ 620, докато текущата стойност на Ether сега е около 731.80 долара. Ако Ethereum тества подкрепата 620, това може да се окаже повратна точка и може да е сигнал за низходящ натиск към нивото $ 566, което е дъното на чука, сформиран в началото на февруари.

Затваряне днес в близост до дъното на предходната дневна свещ ще сигнализира, че най-вероятно ще продължим да намираме много причини за спад. Ясен пробив под нивото от $ 600 би трябвало да изпрати този пазар към $ 500, а след това и до нивото от $ 400. В момента аз нямам интерес да купувам Етер.

Дневно закриване над върха от петък при 745 долара, може да даде инерция за евентуално възходящо обръщане. В посока нагоре, първите равнища на съпротива са $ 870, последвано от психологическото 900 долара.

Моля също така, имайте предвид, че вече има значително количество новини, които предупреждават интересуващите си от цифровите валути да бъдат предпазливи от фалшивите сайтове. Ако ги използвате, те могат да заразят компютъра на потребителите със зловреден софтуер.

 

 

Автор: Силвия Велчева

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат. Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Минали резултати не са гаранция за бъдещи успехи.