Начало Сигнали Крипто сигнали Седмичен Форекс анализ Инвестиции в Акции Борси За нас Партньори Общи условия Политика за поверителност Видео Блог Контакт Регистрация Вход

EOS/USD се възстановява от по-ранните загуби

05-06-2018

Днес искам да направя разбор на една интересна криптовалута, която бързо набира скорост на най-новият децентрализиран пазар.

Ето малко повече детайлна информация, за да Ви запозная с EOS:

EOS.IO е криптовалутен токен и блокчейн верига, която твърди, че работи като платформа за smart contract за внедряване на децентрализирани приложения и децентрализирана автономна корпорация.

EOS.IO има за цел да се превърне в децентрализирана операционна система, поддържаща индустриални приложения, с искания за премахване на таксите за транзакции и провеждането на милиони транзакции в секунда. Целта на платформата е да осигури децентрализиран хостинг на приложения, интелигентни договорни възможности и решения за децентрализирани решения за съхранение на данни, които да разрешат проблемите с мащабируемостта на блокчейнове като Bitcoin и Ethereum, както и да премахнат всички такси за потребителите.

И вече виждаме реалното приложение на тази криптовалута. На 6 декември 2017 г. Everipedia, оперираща онлайн wiki-базирана енциклопедия, обяви планове за използването на EOS блокчейн технологията. Както и, че работи върху airdrop token, наречен IQ, за да насърчи генерирането на информация. IQ токените са предназначени да бъдат заменяеми за Bitcoin. Една от целите на компанията е да спре някои страни да блокират съдържанието чрез интегрирането на блокчейн модела. След като Everipedia е децентрализирана и хоствана на платформата EOS.IO, страни като Турция и Иран, които блокират Уикипедия, вече няма да могат да я блокират чрез вилицата на Everipedia

Ето сега и анализ на EOS/USD:

EOS/USD днес падна под $ 13.00, достигайки дъно на $ 12.83, но в момента се търгува около $ 13.60. Монетата намаля с близо 10% от вчера. EOS бе подложен на силен натиск за продажби след старта на основната мрежа (mainnet) като стимул, който поддържа цените преди събитието да избледнее.

Технически погледнато, EOS/USD намери краткосрочна подкрепа при $ 12.80, където е локализирана и 200-SMA (на часовата графика). Новият интерес към покупки може да върне цената нагоре. Но, според мен, възстановяването може да е ограничено до $ 14.15 при 50-DMA, последвана от съпротивите $ 15.50 и $ 15.70. Поне докато световният крипто пазар не смени мечите настроения с бичи пристрастия.

В посока надолу убедителен пробив под посочената по-горе 200-SMA ще даде инерция на мечките към $ 11.20. От по-дългосрочна перспектива, критична подкрепа имаме около 10.85 долара, дъното от 24 май, и психологическото ниво $ 10.00.

 

 

Автор: Силвия Велчева

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат. Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Минали резултати не са гаранция за бъдещи успехи.