Начало Сигнали Крипто сигнали Седмичен Форекс анализ Инвестиции в Акции Борси За нас Партньори Общи условия Политика за поверителност Видео Блог Контакт Регистрация Вход

Данъчната реформа засили риск апетита. Bitcoin удари нов връх

20-11-2017

Акциите се повишиха рязко в четвъртък, заради силните приходи от САЩ и крачката напред в Конгреса по данъчната реформа. Апетитът към риск се засили, въпреки че инвеститорите отбелязаха, че много пречки трябва да бъдат преодолени до споразумението за намаляване на данъците.

S&P 500 поскъпна с 0.82%, за да се върне на положителна територия, ден след като удари триседмично дъно. Докато Nasdaq Composite добави 1.3%, за да затвори на рекордното ниво от 6,793.29.

Доларът обаче падна, след като Wall Street Journal съобщи, че екипът на специалния съветник Робърт Мюлер е призовал повече от дузина длъжностни от администрацията на Тръмп за документи, съдържащи определени руски ключови думи. По-рано днес зелената валута падна до 112.38 йени, достигайки най-ниското си ниво от почти месец.

Що се отнася до другите свързани пазари, Bitcoin се радва на доста добро възстановяване след последното си спадане до седмичното дъно $ 5,555.55. Това представляваше 29.57% отстъпление, сформирано за общо 4 дни. Номиналният спад възлезе на около $ 2,325 и започна след достигането на върха за всички времена при $ 7,880.

Пробив на месечната подкрепа при 5,100 щатски долара изглеждаше доста вероятна тогава, както и последвалата реакция на алтернативните криптовалути. Независимо от това, Bitcoin успя да отскочи и в сряда видяхме пробив над $ 7,000. По-рано днес криптовалутата успя да удари нов исторически връх при 8,101.91 щатски долара.

Сега следващият въпрос пред всички трейдъри, наблюдаващи тези пазари е: Ще имаме ли със стартирането на новата свещ в понеделник нова изненада? И ако Да, в каква посока ще бъде?
Бих отговорила, че за онези, които търсят да се възползват от колебанията в цените на Bitcoin и други криптовалути, но нямат време или познания да ги анализират, най-добрият и най-сигурен начин да купувате и продавате Bitcoins е да се възползвате от помощта на експертите.

Навлезте в търговията с криптовалути още днес.  www.crypto-advice.com

 

Автор: Силвия Велчева

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат. Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Минали резултати не са гаранция за бъдещи успехи.