Начало Сигнали Крипто сигнали Седмичен Форекс анализ Инвестиции в Акции Борси За нас Партньори Общи условия Политика за поверителност Видео Блог Контакт Регистрация Вход

Bitcoin удари $14000

07-12-2017

 

Само преди 1-2 седмици говорихме за това, че Bitcoin може да удари $ 12 000, а след това и $ 13 000. Всяка следваща цел, обаче, изглежда приближава с по-голяма скорост, като Bitcoin вече проби над $ 14 000 и то само за една нощ.

Цените на Bitcoin удариха за пореден път невиждани досега върхове на графиките. Биковете изглежда доста бързат да тласнат цените по-високо и да получат максимална възвращаемост, преди фючърсите да бъдат пуснати на CME и CBOE. Когато възходящият пазар започна от 11 000 долара, си помислих, че цените ще бъдат насочени към региона от $ 15 000 до края на месеца. Но вече сме над $ 14 000 и няма да се изненадам ако видим тест на нивото 15 000 до края на тази седмица.

Имайте предвид също така, че с наближаване края на годината, ликвидността на другите пазари започва да намалява и това може да се окаже фактор за много от търговците да се преместят от другите пазари към пазара на Bitcoin, поне докато ликвидността не се вдигне отново след Новата година.

В същото време, пазарът на Ethereum успя да се задържи около 430 долара, но връщане до и тестване на бившата съпротива в района на $ 410 е върху картите сега. Няма да се изненадам, ако това се случи. Мрежата бе изправена пред много проблеми през последните няколко дни, тъй като стартира ново ICO, което всъщност запуши мрежата и направи трансферите по-трудни и бавни.

Но все пак ако погледнем напред  до края на деня, не би било изненада да видим цените на BTC да продължат бичия си ход и дори да застрашат психологическата съпротива от 15 000 долара в следващите ден или два. Пазарът на ETH очаквам да бъде един вид пасивен наблюдател, тъй като всички търговци и инвеститори се роят около Bitcoin в момента.

 

Вижте как можете да търгувате с криптовалути незабавно

 

Автор: Силвия Велчева

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат. Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Минали резултати не са гаранция за бъдещи успехи.