Начало Сигнали Крипто сигнали Седмичен Форекс анализ Инвестиции в Акции Борси За нас Партньори Общи условия Политика за поверителност Видео Блог Контакт Регистрация Вход

Инвестиции в Акции

Търговията с акции е бизнес, който като всеки друг носи отговорност, разходи, загуби, несигурност, стрес и риск. Като търговец на акции, вие по същество сте собственик на малък бизнес и трябва да направите своите проучвания и стратегии, за да увеличите максимално потенциала си.

Очаквайте, че за да се научите как да търгувате и инвестирате в акции ще ви трябват минимум 1 или 2 години период от време с изготвянето на фактически анализи и тестването на стратегии с демо акаунти. Периодът е подобен на периода, прекаран в колеж или в университет, ако искате да започнете кариера и да постигнете целите си.

Понякога, обаче, нещата изглеждат по-лесно на думи и на хартия, отколкото да се направят на практика, като например да гледате стойността на портфейла Ви да пада рязко и все още да имате желязната сила и волята да се съпротивите да натиснете бутона за продажба.

Защо, обаче, трябва да преминавате през всичко това, ако искате да сте успешни на фондовите пазари? Вероятно едно от най-добрите решения може би е да се присъедините към общност на съмишленици инвеститори на фондовите пазари, хора с вашите интереси, с които да обменяте информация и да дискутирате идеите си.

Ние можем да ви предложим нашата помощ и да станете член на общността ни за борсови инвестиции!

Защо да изберете нашите Stock Investment Анализи?

Екипът ни е част от общност, в която хората търгуват ежедневно, за да управляват успешно своите портфейли. Докато някои от резултатите могат да бъдат отдадени на късмет, по-голямата част от тях се основава на база от познания, добри навици и опит.

Ние ще направим заедно с вас стабилно портфолио за дългосрочни инвестиции (с минимум 5-годишен период). Това портфолио за инвестиции в акции ще бъде изградено с помощта на Revolut, тъй като освен че са надежден партньор, тяхната платформа е широко достъпна и удобна за потребителя. Ще имате БЕЗПЛАТЕН 24/7 достъп до всички закупени акции в нашето портфолио и нашите съвети какво да правите с тях.

Ще бъдете информирани два пъти месечно кои акции са налични в Revolut за покупка. В момента Revolut предлага над 450 американски акции, но с потенциал всеки следващ момент да ги надградят и към европейските фондови пазари. Ние ще следим за вас всички предложени акции и ще ви кажем кога да добавите повече, кога да задържите и кога да продадете акциите.

Ще получите информация за това каква цена или ценови рейндж за покупка на акциите да наблюдавате и от коя дата можете да търгувате вашите акции.

И ако всичко споменато по-горе звучи ви перфектно и искате да го четете всяка седмица, трябва да предприемете действия тук и да станете член на нашата общност.

Станете богат инвеститор сега!

Инвестиции в Акции